Lyckönskningar till Allmänna Idrottsklubben

Vi på nitton04.se brinner som bekant för svensk fotboll. Nitton04.se går också sin egen väg och marscherar inte alltid rakt i takt bara för att marschordern kommer från Kamratgården eller Supporterklubben Änglarna. Med dessa högre mål i åtanke är nitton04.se således inte småsinta utan försöker se saker i ett större perspektiv och kan därmed propagera för det som är bra för svensk fotboll, även  om det stundtals innebär att nitton04.se håller en tumme eller två för en konkurrent.  Idag är en sådan dag.

Nitton04.se vill för svensk fotbolls bästa sända en stor lyckönskning till Allmänna Idrottsklubben när Allmänna Idrottsklubben ikväl deltar i kvalspelet till Champions League. Ett Allmänna Idrottsklubben som deltar i Champions League vore bra för svensk fotboll, kanske ännu bättre för diverse brasilianska lycksökare, varumärkesexperter och inte minst de lokala krögarna i Solna och Sundbyberg, men inte desto mindre bra för svensk fotboll.

Från djupet av nitton04.se:s supporterhjärtan önskar hela redaktionen Allmänna Idrottsklubben ett stort lycka till på Allmänna Idrottsklubbens resa, vart den än månde sluta. Eftersom det var ett par år sedan Allmänna Idrottsklubben senast hade chansen att få spela i Champions League, och nitton04.se:s egen favoritklubb har betydligt större erfarenhet av detta än Allmänna Idrottsklubben, så vill vi bidra med ett tips från oss rutinerade rävar på nitton04.se

Var uppmärksam på bytena i internationell fotboll. Ibland går det snabbt och då kan man råka ut för ett tellefel, som de hade sagt i Trondheim. Se bara här, efter en minut och 22 sekunder:

Så bör man inte göra.

4 reaktion på “Lyckönskningar till Allmänna Idrottsklubben

  1. Ah, Minnenas Television. Jag slog sönder en taklampa av glädje vid 1-1 och förlät Barcelona för -86 vid 1-2. Fast bra för svensk fotboll var det ju inte, vilket jag förstår nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *