Tonight’s top-10

Många är de änglar som uttryckt tveksamhet till att gå på matchen på måndag. Vissa i vrede och protest över de usla resultaten, andra för att dom helt enkelt inte pallar med att se skiten. Se där, två anledningar att ge fan i det, men det finns å många fler skäl att fatta ett annat beslut och faktiskt dyka upp och stötta laget.

  1. Känns alternativet med den där boråsbonnen som kommenterar på PPV alt. radio och text-TV verkligen så mycket mer angenämt? Vi pratar ändå om de två vidrigaste sätten att följa sitt lag under press. Gå på matchen för din psykiska och fysiska hälsas skull. Det blir bättre för magsåret, tro mig.
  2. Barn sover middag, föräldrar, fruar, pojk och flickvänner uppskattar heller inte alltid frustrerade utbrott med haranger könsord, hur vackert utsmyckade dessa eder än är. Gå på matchen för familjefridens skull.
  3. Du har spenderat en påsk med frosseri i godis, must, sill, lammstekar och potatisgratänger. Du behöver komma ut och röra dig lite i det fina vädret. Som exempelvis på en idrottstillställning. Det är ju sportigt och bra.
  4. Vi slår ju alltid Kalmar oavsett matchbild och form.
  5. Om vi åker ur, är det i alla fall inte ditt fel. Och tänk vad kul det blir när vi går upp igen. Då är det du som förtjänar att vara gladast.
  6. Robin Söder!
  7. Det spås bli kanonväder, Gamla Ullevi släpper in maximalt med sol och minimalt med vind. Du kan ha shorts t-shirt för första gången på länge.
  8. På sommarstugan säger du…. På fredagen sörjer man, på påskafton har det festats, på påskdagen är man bakis. Så på annandagen kan du inte skjuta upp allt jobb som krävs på sommarstugan längre, om du är kvar där. Rabattgrävning, stuprörsrensning, gräsklippninig, röja sly, gänga lö och allt det där. Låter det roligare än Blåvitt-KFF? Nej, jag skulle inte tro det.
  9. Har jag sagt Robin Söder? Whatever. Vi säger Robin Söder igen för säkerhets skull.
  10. Soffliggeri är gaisares främsta kännetecken. Vad kommer näst, skinnväst och foppatofflor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *